Hemd voor hem

Hemd voor hem

De socials van hemd voor hem
Overhemden zijn en blijven onze specialiteit, wij hebben zeer een uitgebreide collectie in onze online shop. Maar niet zo maar overhemden, wij hebben voornamelijk strijkvrije shirts. al zijn er wat uitzonderingen zoals bijvoorbeeld OLYMP Level 5, deze zijn extra easy care omdat ze net niet helemaal compleet kreukloos uit de was komen. Daarnaast vindt u bij ons een nog steeds groeiende collectie met andere kledingstukken voor hem. Zo hebben wij stropdassen in allerlei kleuren en motieven, maar ook een uitgebreide collectie heren truien in diverse stijlen en modellen van dezelfde merken als waar onze overhemden van zijn. Onze heren ondergoed collectie varieert van t-shirts tot trendy boxershorts, van klassiek tot modern; voor iedere man hebben wij het juiste ondergoed. Verder hebben wij vele kleuren poloshirts van Lacoste, Arrow, OLYMP, Calvin Klein en Eterna. Ons brede online assortiment kwaliteit sokken bestaat uit de merken FALKE, Burlington en Tommy Hilfiger; heren sokken die als gegoten zitten. Wij zijn ook goed voorzien in modieuze heren accessoires om uw outfit helemaal af te maken. Nieuw in ons assortiment is de ondermode van het bekende Italiaanse modemerk Armani en het vertrouwde Nederlandse Claesens. Wij zijn erg blij met deze toevoeging van deze merken en hopen dat u daar net zo over denkt.

Ilse voor Haar

ilse voor haar

Ilse voor Haar is een begrip in Haarlem (noord) en omstreken

Ons team hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en een goede sfeer in de salon. Niet alleen een mooi kapsel is belangrijk, maar ook dat de klanten het resultaat thuis zelf kunnen modelleren en onderhouden. Wij van Ilse voor Haar zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Sir Jamian

Sir Jamian uitvaart begeleiding

Een afscheid betekent loslaten, maar de band met jullie held blijft. Sir Jamian ondersteunt bij dat ingewikkelde moment waarop een levensverhaal wordt gedeeld en blijvende betekenis krijgt. Waar de bladzijden van dat verhaal verbinding brengen en waar ruimte is voor het unieke en complexe rouwen van iedereen die hun geliefde moet loslaten. Dat een fundament biedt voor het missen en het houden van, en waardoor je kan doen wat echt nodig is: afscheid nemen.

Website:

Klant:

Jasper Rudolf Martens

testimonials.

Mijn verhaal, mijn bedrijf Sir Jamian een website geven waarin ik mijn eigen ideeën kan etaleren en mezelf echt kan neerzetten in de complexe markt van de uitvaartwereld. Op zoek naar een website waarin de foto’s, het logo en de teksten zorgen voor een kneitersterke visuele persoonlijkheid. Samen met nabestaanden en vrienden ontstond Sir Jamian, de juiste versterker en opvolger van Saltare. Ik was op zoek naar iemand die van begin tot eind aan mijn zijde zou staan in deze ontdekkingstocht en de vertaalslag naar het webdesign. En daar was Uitdekoker.nl. Daar was Sjoerd. Je hebt het doorstaan met mij. Wilde ideeën, mijn hoofd die niet stilstond en een drang naar perfectie. Ook schoof ik nog even strakke deadline in je schoot. Maar niets was je te gek. In de laatste dagen voor de lancering waren er tal van contactmomenten en je gaf me enorme rust en vertrouwen naar een topresultaat. Ik kon je appen, bellen en mailen. Het hele proces ging laagdrempelig en je was ontzettend betrokken. Jouw liefde voor design was aan alle kanten merkbaar en je hebt laten zien hoe je op een nuchtere en liefdevolle manier een waanzinnig professionele website kunt neerzetten. En waarom ik jou altijd zal aanbevelen in mijn eigen netwerk? Omdat je vanuit je hart ondernemers wilt helpt om een succesvolle online indruk neer te zetten op een manier waarin je echt samen aan succes kunt werken.  Sjoerd, je hebt me echt een cadeau gegeven door zo’n prachtige website neer te zetten. En voorlopig ben je niet van me af, want met trots zal Sirjamian.nl door jou onderhouden blijven worden. Ik hoop dat je nog heel veel ondernemers mag helpen om hun bedrijf een boost te geven. 

Jasper Rudolf Martens

Productfotografie voor Gooise Matrasjes

Gooise Matrasjes

Zoals Amsterdam zijn Amsterdamse paaltjes heeft, en Den Haag zijn Haagse hopjes, zo kent het Gooi de Gooise matrasjes. Heerlijke bonbons die een grote knipoog geven aan de wereld van televisiestudio’s en bekende Nederlanders.
Al sinds 1995 een echt streekproduct, Lekker om te geven en om te delen!

Klant:

Gooise Matrasjes

Diensten:

Webshop, (product)fotografie, hosting, support & onderhoud

Restaurant Pluimage

restaurant pluimage

Voor restaurant Pluimage gevestigd in de spekstraat hebben wij voor de socialmedia kanalen foto’s gemaakt van het eten, drinken en de sfeer in het restaurant.

Fotografie Haarlem

Fotografie Haarlem

Personaliseer uw mediakanalen met persoonlijke foto’s van het bedrijf én personeel

voor ons dochterbedrijf Fotografie Haarlem hebben wij passende foto’s gemaakt van onze naam verraad het al, Haarlem.