Skip to content

redesign van je website.

Weer up-to-date in design, techniek en inhoud.

redesign van je website.

Weer up-to-date in design, techniek en inhoud.

redesign.

Veel sites moeten in de loop van de tijd een redesign krijgen. De eisen van bezoekers, zoekmachines en webbrowsers zijn tegenwoordig anders dan een paar jaar geleden. Het gebruiksgemak, de snelheid, de inhoud en de lay-out van jouw site moeten waarschijnlijk worden gewijzigd. Ook de mobielvriendelijkheid van jouw website daarom is erg belangrijk. 

Het aantal mobiele zoekopdrachten is veel groter dan het aantal zoekopdrachten op desktopcomputers, en dit verschil zal de komende jaren alleen maar toenemen. Is jouw site klaar voor vernieuwing? De kans is groot dat jouw antwoord ja is als jouw site al een aantal jaren bestaat. 

Dan is een redesign zeker een goed idee. Meer weten?

wat houdt een redesign precies in?

Bij een redesign zetten we jouw bestaande website om naar een website in WordPress, een zeer eenvoudig te beheren en veelgebruikt content management systeem (CMS). Ook kijken we of de huidige huisstijl nog voldoet en doen we een verbetervoorstel. denk hierbij aan de keuze van het lettertype, kleurgebruik op de website, foto’s en de lay-out. Ook kun je een SEO check uitvoeren om te bepalen in hoeverre de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en of jouw website de juiste doelgroep trekt. Uitdekoker.nl kan jouw website zo omzetten dat deze volledig up-to-date is, grafisch en technisch.

Website Aprés la vie Academie