Skip to content

Strippenkaart.

Heb je hulp nodig met diverse onderdelen en is deze hulp verspreid over verschillende momenten nodig? Maak dan On Demand gebruik van onze handige strippenkaart, goed voor al onze diensten!

Strippenkaart.

Heb je hulp nodig op diverse onderdelen? En is deze hulp nodig op verschillende momenten verspreid? Maak dan on-demand gebruik van onze handige strippenkaart, goed voor al onze diensten!

waar kan ik de strippenkaart voor gebruiken?

Uitdekoker.nl heeft een strippenkaart beschikbaar voor klanten die flexibel diensten bij ons willen afnemen. De strippenkaart is beschikbaar voor al onze diensten en kan op hét moment worden ingezet als je ons nodig hebt. Je kunt de strippenkaart inzetten voor de volgende diensten.

Webdesign / Redesign

Heb je een extra pagina nodig in je WordPress website? Of wil je een pagina laten optimaliseren? Zo gepiept. Wij bouwen ook hele nieuwe website op basis van een strippenkaart.

Ontwerp

Wil je een logo of huisstijl laten ontwikkelen? Of wellicht gewoon een element of illustratie voor op de website? Je kunt elk onderdeel uitvragen op basis van jouw beschikbare strippenkaarturen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekwoorden optimalisatie aan je webpagina's, optimalisatie aan de afbeeldingen of hulp bij het koppelen van de Google-tools? Dit kan al vanaf 15 minuten met de strippenkaart.

Website onderhoud

Maak je geen gebruik van het periodieke onderhoudspakket, maar wil je wel een tussentijdse website audit en update? Dat is mogelijk met onze strippenkaart. Wij bepalen samen vooraf hoeveel tijd er nodig is.

Fotografie

Nieuwe foto's nodig voor je website, blog of social media kanaal? Wil je productfoto's laten schieten met behulp van onze packshotapparatuur? Het is allemaal mogelijk met een strippenkaart.

Consultancy

Heb je tenslotte advies nodig op online vlak of wil je bepaalde taken aan ons uitbesteden? Denk aan CRM-advies, social media optimalisatie of technische support. Ook dit is mogelijk met de strippenkaart.