Skip to content

SEO.

(zoekmachine optimalisatie)

Wist je dat 72% van de consumenten die een lokale zoekopdracht doet, daadwerkelijk een winkel binnen 10 km bezoekt?

SEO.

(zoekmachine optimalisatie)

Wist je dat 72% van de consumenten die een lokale zoekopdracht doet, daadwerkelijk een winkel binnen 10 kilometer bezoekt?

wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimization, aldus zoekmachineoptimalisatie) is onderdeel van online marketing en heeft als doel een website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Wanneer je in zoekmachines zoals Google zoekt naar een bepaald onderwerp dan toont deze zoekmachine je (in de meeste gevallen) betaalde resultaten én gratis resultaten. Zoekmachines hebben een robot (crawler) waarmee zij het internet afspeuren naar informatie. Wanneer jij zoekt naar een bepaald onderwerp, dan tonen zoekmachines resultaten waarvan zij denken dat deze het meest relevant zijn voor jou.

Bij technisch SEO wordt een website geoptimaliseerd zodat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan. In tegenstelling tot de betaalde advertenties zijn de ‘organische’ resultaten binnen zoekmachines gratis. Het kan dus een hoop bezoekers opleveren, zonder dat  geld kost.

SEO.
(zoekmachine optimalisatie)

Een goede techniek is de basis voor iedere website. Wat heb je aan websitebezoekers wanneer deze je website direct verlaten omdat de website te langzaam is? Of stel je voor dat potentiële bezoekers je helemaal niet kunnen vinden. Een goede techniek is dan ook het fundament van jouw website.

Uitdekoker.nl kan je helpen bij het technisch optimaliseren van jouw website. Wij zullen na een uitgevoerde scan van de website verbeterpunten aanreiken en deze direct doorvoeren. Hiermee zorgen wij dat er een goede basis ontstaat, zodat jouw onderneming goed vindbaar zal zijn en aan alle basis SEO-eisen voldoet.

Hoe ziet zo’n optimalisatieslag er dan uit? Zie bijgaand voorbeeld.

wat is een SEO startpakket?

Uitdekoker.nl heeft een SEO startpakket ontwikkeld. De onderdelen in dit pakket zijn samengesteld op de wensen en eisen van onze klanten binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB). Elke ondernemer die een nieuwe website laat maken, of haar website wil optimaliseren, kan hier gebruik van maken.

Voorbeelden van onderdelen uit het startpakket zijn:

  • Paginaoptimalisatie (meta, alts, headings)
  • Afbeeldingen optimalisatie
  • Contentcheck
  • Zoekwoordenanalyse
  • Sitemapgeneratie (en opschoning URL’s)
  • Aanmelding Google Search Console
  • Aanmelding Google Analytics