Aprés la Vie

Aprés la Vie

Après la Vie Academie heeft als doel om de kwaliteit binnen de wereld van uitvaarten te verbeteren door te leren van elkaar en biedt alle facetten om levenslang leren mogelijk te maken.

De uitvaartbranche vraagt steeds meer flexibiliteit. De samenleving is in ontwikkeling, en daarmee ook alles omtrent de dood. Steeds meer zijn we bezig met de laatste fase, we gaan anders nadenken over uitvaarten en de dood ontwikkelt zich generatie op generatie verder. Après la Vie Academie heeft de expertise in huis op het gebied van uitvaarten, rouw en sterven. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je als professional in de uitvaartbranche het verschil kunt maken en je blijvend in ontwikkeling bent. Want alles in dit vak vraagt een deskundige, persoonlijke en eigentijdse aanpak. Je kunt het immers altijd maar één keer doen.

Après la Vie Academie is er voor degenen die nieuw zijn in de uitvaartbranche, al ervaring hebben of in hun eigen professie meer kennis en ervaring willen internaliseren. Après la Vie Academie biedt educatie die de dood overstijgt en zorgt dat je permanent kunt blijven leren.

Klant:

Jasper Rudolf Martens

De uitvaartwens

De uitvaartwens

Een uitvaart kunt u niet overdoen. Daarom moet het in één keer goed. Precies zoals u het wilt. Met de juiste sfeer, op de juiste plek en op de juiste manier. En dat is voor iedereen anders. De Uitvaartwens … want iedereen heeft recht op een persoonlijke, mooie en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens.

Klant:

Marion Horvers

Diensten:

Nes 71

Nes71

nes71

Eigenaren Ari en Sanne verhuisden in 2017 naar de Planetenwijk in Haarlem. Al snel misten zij het bruisende gevoel van Amsterdam, waar een café op elke hoek te vinden is, waar je lopend een koffietje kan halen en waar je overal kan samenkomen met buurtgenoten. Dus toen het hoekpand tegenover banketbakkerij Soeteman te koop kwam te staan, wisten ze het meteen: daar moest en zou een koffietentje in komen. En zo werd Nes71 geboren in de (je raadt het al) Van Nesstraat.

Website:

Klant:

Ari en Sanne

Diensten:

Hemd voor hem

Hemd voor hem

De socials van hemd voor hem
Overhemden zijn en blijven onze specialiteit, wij hebben zeer een uitgebreide collectie in onze online shop. Maar niet zo maar overhemden, wij hebben voornamelijk strijkvrije shirts. al zijn er wat uitzonderingen zoals bijvoorbeeld OLYMP Level 5, deze zijn extra easy care omdat ze net niet helemaal compleet kreukloos uit de was komen. Daarnaast vindt u bij ons een nog steeds groeiende collectie met andere kledingstukken voor hem. Zo hebben wij stropdassen in allerlei kleuren en motieven, maar ook een uitgebreide collectie heren truien in diverse stijlen en modellen van dezelfde merken als waar onze overhemden van zijn. Onze heren ondergoed collectie varieert van t-shirts tot trendy boxershorts, van klassiek tot modern; voor iedere man hebben wij het juiste ondergoed. Verder hebben wij vele kleuren poloshirts van Lacoste, Arrow, OLYMP, Calvin Klein en Eterna. Ons brede online assortiment kwaliteit sokken bestaat uit de merken FALKE, Burlington en Tommy Hilfiger; heren sokken die als gegoten zitten. Wij zijn ook goed voorzien in modieuze heren accessoires om uw outfit helemaal af te maken. Nieuw in ons assortiment is de ondermode van het bekende Italiaanse modemerk Armani en het vertrouwde Nederlandse Claesens. Wij zijn erg blij met deze toevoeging van deze merken en hopen dat u daar net zo over denkt.

Ilse voor Haar

ilse voor haar

Ilse voor Haar is een begrip in Haarlem (noord) en omstreken

Ons team hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en een goede sfeer in de salon. Niet alleen een mooi kapsel is belangrijk, maar ook dat de klanten het resultaat thuis zelf kunnen modelleren en onderhouden. Wij van Ilse voor Haar zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Sir Jamian

Sir Jamian uitvaart begeleiding

Een afscheid betekent loslaten, maar de band met jullie held blijft. Sir Jamian ondersteunt bij dat ingewikkelde moment waarop een levensverhaal wordt gedeeld en blijvende betekenis krijgt. Waar de bladzijden van dat verhaal verbinding brengen en waar ruimte is voor het unieke en complexe rouwen van iedereen die hun geliefde moet loslaten. Dat een fundament biedt voor het missen en het houden van, en waardoor je kan doen wat echt nodig is: afscheid nemen.

Website:

Klant:

Jasper Rudolf Martens

testimonials.

Mijn verhaal, mijn bedrijf Sir Jamian een website geven waarin ik mijn eigen ideeën kan etaleren en mezelf echt kan neerzetten in de complexe markt van de uitvaartwereld. Op zoek naar een website waarin de foto’s, het logo en de teksten zorgen voor een kneitersterke visuele persoonlijkheid. Samen met nabestaanden en vrienden ontstond Sir Jamian, de juiste versterker en opvolger van Saltare. Ik was op zoek naar iemand die van begin tot eind aan mijn zijde zou staan in deze ontdekkingstocht en de vertaalslag naar het webdesign. En daar was Uitdekoker.nl. Daar was Sjoerd. Je hebt het doorstaan met mij. Wilde ideeën, mijn hoofd die niet stilstond en een drang naar perfectie. Ook schoof ik nog even strakke deadline in je schoot. Maar niets was je te gek. In de laatste dagen voor de lancering waren er tal van contactmomenten en je gaf me enorme rust en vertrouwen naar een topresultaat. Ik kon je appen, bellen en mailen. Het hele proces ging laagdrempelig en je was ontzettend betrokken. Jouw liefde voor design was aan alle kanten merkbaar en je hebt laten zien hoe je op een nuchtere en liefdevolle manier een waanzinnig professionele website kunt neerzetten. En waarom ik jou altijd zal aanbevelen in mijn eigen netwerk? Omdat je vanuit je hart ondernemers wilt helpt om een succesvolle online indruk neer te zetten op een manier waarin je echt samen aan succes kunt werken.  Sjoerd, je hebt me echt een cadeau gegeven door zo’n prachtige website neer te zetten. En voorlopig ben je niet van me af, want met trots zal Sirjamian.nl door jou onderhouden blijven worden. Ik hoop dat je nog heel veel ondernemers mag helpen om hun bedrijf een boost te geven. 

Jasper Rudolf Martens

Gooise Matrasjes

Gooise Matrasjes

Zoals Amsterdam zijn Amsterdamse paaltjes heeft, en Den Haag zijn Haagse hopjes, zo kent het Gooi de Gooise matrasjes. Heerlijke bonbons die een grote knipoog geven aan de wereld van televisiestudio’s en bekende Nederlanders.
Al sinds 1995 een echt streekproduct, Lekker om te geven en om te delen!

Klant:

Gooise Matrasjes

Diensten:

Webshop, (product)fotografie, hosting, support & onderhoud

Restaurant Pluimage

restaurant pluimage

Voor restaurant Pluimage gevestigd in de spekstraat hebben wij voor de socialmedia kanalen foto’s gemaakt van het eten, drinken en de sfeer in het restaurant.

Fotografie Haarlem

Fotografie Haarlem

Personaliseer uw mediakanalen met persoonlijke foto’s van het bedrijf én personeel

voor ons dochterbedrijf Fotografie Haarlem hebben wij passende foto’s gemaakt van onze naam verraad het al, Haarlem.

Selders Engineering & Contracting

Selders Engineering & Contracting

Our Purpose
We have set ourselves the goal to help the planet recover from pollution by focusing on solutions to re-use residue streams from industries and individuals and create a new purpose for this.

Currently the major concern are the greenhouse gas emissions related to growing population, increased welfare and human development all over the world causing additional pollution. Where practical solutions are not at hand, our purpose is to bring solutions where waste and residues can be converted to valuable products and create a new economy which supports the environment.

Technical innovations and alternative markets do help to recover, re-use and recycle organic and biomass residue streams. We are always looking for further integration, new partners and solutions to valorise materials as much as possible.

Klant:

Selders Engineering & Contracting

Diensten:

Website, support & onderhoud