Skip to content

WordPress onderhoud.

Wij besteden bijzondere aandacht om uw website te laten draaien.

website onderhoud.

Wij besteden bijzondere aandacht om uw website te laten draaien

WordPress onderhoud. (nazorg)

Je denkt misschien:  wat vervelend dat wij elkaar niet meer spreken zodra de WordPress  website af is. Geen nood! We bieden ook nazorg  voor jouw WordPress website en dat doen weop verschillende manieren. Ten eerste middels het standaard WordPress onderhoudscontract. Voor slechts € 25,- per maand onderhouden wij de site en leveren wij standaard support op kleine wijzigingen.

Wil je nieuwe onderdelen toevoegen aan de website of bijvoorbeeld een extra landingspagina? Kies dan voor de uitdekoker supportkaart (strippenkaart)

De voordelen van onderhoud & beheer.

De eerste indruk maak je maar één keer. Wij geven je site een goede ‘look’ zodat je je herkenbaar, professioneel en onderscheidend op de markt positioneert. Van A tot Z geregeld.

WordPress websites

Wij werken volledig met WordPress als CMS. Binnen WordPress hebben wij ons eigen premium framework met alle benodigde tools.

Vindbaar in Google (SEO)

Wij zorgen dat de website is voorzien van SEO optimalisatie (technisch). Elke website die wij lanceren wordt gekeurd op meerdere vereisten om goed geïndexeerd te worden door Google.

Geoptimaliseerd en snel

Wij optimaliseren websites op snelheid / laadtijd. Dit combineren wij met een snelle en veilige hostingomgeving.

Persoonlijk contact

Wij worden door onze klanten gekenmerkt als strategisch partner en niet zozeer als leverancier. Uw online succes is ons bestaansrecht.

Eenvoudig in beheer

Na oplevering krijgt u toegang tot de websiteomgeving om zelf eenvoudig wijzigingen te kunnen doorvoeren. Geen tijd of zin? Kies dan voor het onderhoudscontract en wij nemen het werk uit uw handen.

Responsive design

Wij bouwen websites responsive, zodat deze op elke device goed wordt getoond en vriendelijk is in gebruik.

testimonials.