Skip to content

WordPress Webshop laten maken.

Wil jij een WordPress webshop laten maken voor jouw onderneming die eenvoudig in beheer is?

website laten maken.

Toe aan een nieuwe website? Wij nemen de werkzaamheden uit handen zodat je volledig kan focussen op je eigen business.

toe aan een nieuwe WordPress webshop?

WIl jij een WordPress webshop laten maken voor jou bedrijf? Of heb je een bestaande webshop en zoek je een bedrijf die jouw kan helpen met onderhoud en het aanbrengen van wijzigingen? Uitdekoker.nl bouwt webshops op het platform van Woocommerce. Het voordeel hiervan is dat je de mogelijkheid hebt om veel producten aan te bieden maar ook één of twee producten.

Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring met WordPress & Woocommerce en helpen je graag verder met het opzetten van jouw nieuwe shop.

Net als bij een echte winkel moet ook een webshop worden onderhouden. Een echte winkel heeft sloten op de deur, wij houden de webshop digitaal veilig. Dit doen wij doormiddel van updates aan de WordPress- en themabestanden. Ook checken wij of alle links goed staan (dit is belangrijk voor de vindbaarheid in Google). 

Binnen het onderhoudscontract zijn wij  de digitale rechterhand van onze klanten.

Wat kenmerkt een WordPress webshop van uitdekoker.

De eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. Wij geven je shop een goede ‘look’ om het online verkoop te stimuleren. Zo kun jij je herkenbaar professioneel en onderscheidend op de markt kan positioneren. Uitdekoker.nl regelt dit van A tot Z.

Woocommerce

Wij werken volledig met WordPress als Content managment systeem. Binnen WordPress gebruiken wij de Woocommerce extensie om jouw bestellingen en de voorraad inzichtelijk te maken.

Persoonlijk contact

Onze klanten kenmerken ons als strategisch partner en niet als leverancier. Wij zijn de digitale rechterhand van onze klanten. Jouw online succes is ons bestaansrecht.

Alle betaalmethodes

Laat jouw klanten makkelijk hun favoriete betaalmethode kiezen. bijvoorbeeld: Ideal, apple Pay, Creditcard, afterpay of paypal. Je kunt eenvoudig je eigen payment gateway provider kiezen. Bijvoorbeeld Mollie.

Uniek ontwerp

Uitdekoker heeft ervaren webbouwers en vormgevers in dienst die met jouw de stijl en de vormgeving bepalen van jouw nieuwe webshop.

Bestellingen

Met Het Woocommerce dashboard houd je eenvoudig je bestellingen bij en is je omzet inzichtelijk.

Eenvoudig producten toevoegen

Met je eigen login kun je in de backend van de webshop zelf eenvoudig producten aanmaken, categorieën selecteren, tarieven opvoeren en verzendkosten instellen. Heb je al een bestaande lijst met veel producten? Dan kunnen wij deze importeren met een excel bestand.

nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Robin de Rover!