Pr architectenburo

Pr architectenburo

Ontwerpen aan, of het verduurzamen van, historische gebouwen vraagt altijd om maatwerk. Wat zijn de mogelijkheden van het gebouw? Hoe behoud je de originele kenmerken, wat is technisch mogelijk en wat zijn de financiële scenario’s?

Maar jouw eigen ideeën voor het gebouw zijn net zo belangrijk. Wat is jouw droom en hoe kunnen we die het best realiseren?

Klant:

Peter Rutten

Aprés la Vie

Aprés la Vie

Après la Vie Academie heeft als doel om de kwaliteit binnen de wereld van uitvaarten te verbeteren door te leren van elkaar en biedt alle facetten om levenslang leren mogelijk te maken.

De uitvaartbranche vraagt steeds meer flexibiliteit. De samenleving is in ontwikkeling, en daarmee ook alles omtrent de dood. Steeds meer zijn we bezig met de laatste fase, we gaan anders nadenken over uitvaarten en de dood ontwikkelt zich generatie op generatie verder. Après la Vie Academie heeft de expertise in huis op het gebied van uitvaarten, rouw en sterven. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je als professional in de uitvaartbranche het verschil kunt maken en je blijvend in ontwikkeling bent. Want alles in dit vak vraagt een deskundige, persoonlijke en eigentijdse aanpak. Je kunt het immers altijd maar één keer doen.

Après la Vie Academie is er voor degenen die nieuw zijn in de uitvaartbranche, al ervaring hebben of in hun eigen professie meer kennis en ervaring willen internaliseren. Après la Vie Academie biedt educatie die de dood overstijgt en zorgt dat je permanent kunt blijven leren.

Klant:

Jasper Rudolf Martens

De uitvaartwens

De uitvaartwens

Een uitvaart kunt u niet overdoen. Daarom moet het in één keer goed. Precies zoals u het wilt. Met de juiste sfeer, op de juiste plek en op de juiste manier. En dat is voor iedereen anders. De Uitvaartwens … want iedereen heeft recht op een persoonlijke, mooie en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens.

Klant:

Marion Horvers

Diensten:

Nes 71

Nes71

nes71

Eigenaren Ari en Sanne verhuisden in 2017 naar de Planetenwijk in Haarlem. Al snel misten zij het bruisende gevoel van Amsterdam, waar een café op elke hoek te vinden is, waar je lopend een koffietje kan halen en waar je overal kan samenkomen met buurtgenoten. Dus toen het hoekpand tegenover banketbakkerij Soeteman te koop kwam te staan, wisten ze het meteen: daar moest en zou een koffietentje in komen. En zo werd Nes71 geboren in de (je raadt het al) Van Nesstraat.

Website:

Klant:

Ari en Sanne

Diensten:

Selders Engineering & Contracting

Selders Engineering & Contracting

Our Purpose
We have set ourselves the goal to help the planet recover from pollution by focusing on solutions to re-use residue streams from industries and individuals and create a new purpose for this.

Currently the major concern are the greenhouse gas emissions related to growing population, increased welfare and human development all over the world causing additional pollution. Where practical solutions are not at hand, our purpose is to bring solutions where waste and residues can be converted to valuable products and create a new economy which supports the environment.

Technical innovations and alternative markets do help to recover, re-use and recycle organic and biomass residue streams. We are always looking for further integration, new partners and solutions to valorise materials as much as possible.

Klant:

Selders Engineering & Contracting

Diensten:

Website, support & onderhoud

Cvdpas.nl organisatieontwikkeling

Cvdpas.nl

Cvdpas.nl organisatieontwikkeling

Passie voor de ontwikkeling van mens én organisatie. Vormgeven aan strategie is favoriet. Brede praktijkervaring in het bedrijfsleven sinds 1989: profit en non-profit, multinational en MKB. Voor eenvoud in HR, SPP en Zelfsturing.

Klant:

Cvdpas.nl (Christianne van de Pas)

Diensten:

Website, branding, support & onderhoud

Website:

Administratiekantoor Via Tina

Via Tina

ViaTina verbindt bedrijven, mensen en cijfers

ViaTina is dat ene slimme en onmisbare loket voor al uw ondernemersvragen. Verder kiest u voor ViaTina als u blindelings wilt vertrouwen op een onberispelijke financiële administratie.

Klant:

Adminstratiekantoor Via Tina

testimonials.

Beste Sjoerd, Omdat mijn website opnieuw werd opgezet met aangepaste huisstijl en nieuwe eigen foto’s wilde ik graag met je in zee omdat mijn huidige websitebouwer het niet kon aanbieden zoals ik het wilde. Nadat ik je pitch had gezien was ik gelijk al om. Goede prijs-kwaliteitverhouding. En ook nog een alles onder 1 dak zoals onderhoud en hosting. We gingen van start en wat mij al snel duidelijk was is dat je lekker snel communiceert, zaken uit handen nam van mij wat ik erg prettig vond. Je gaf mij ook duidelijke aanwijzingen hoe ik bijvoorbeeld moest communiceren met mijn websitebouwer en hosting partij. Wat mij betreft heb je mij echt ontzorgt, niets was teveel. Je was in de communicatie naar alle partijen( tekstschrijver, fotograaf en grafisch vormgever) snel en duidelijk. Nadat alles was aangeleverd en de website live ging was je zelfs nog steeds heel snel met de aanpassingen die daarna nog moesten worden gemaakt. Niets was teveel. Ik vroeg en je fikste het a-la-minute! Zelfs toen ik je in de avond na 20:00 uur nog whatsappte. Fantastisch. Het resultaat is super, ik ben er erg blij mee. Goed leesbaar op een mobiele telefoon oftewel responsive design. Beste Sjoerd, dank je wel, ik zal jou dan ook nu en in de toekomst van harte aanbevelen.

Tina Schoorl

Gooise Matrasjes

Gooise Matrasjes

Zoals Amsterdam zijn Amsterdamse paaltjes heeft, en Den Haag zijn Haagse hopjes, zo kent het Gooi de Gooise matrasjes. Heerlijke bonbons die een grote knipoog geven aan de wereld van televisiestudio’s en bekende Nederlanders.
Al sinds 1995 een echt streekproduct, Lekker om te geven en om te delen!

Klant:

Gooise Matrasjes

Diensten:

Webshop, (product)fotografie, hosting, support & onderhoud

Sir Jamian

Sir Jamian uitvaart begeleiding

Een afscheid betekent loslaten, maar de band met jullie held blijft. Sir Jamian ondersteunt bij dat ingewikkelde moment waarop een levensverhaal wordt gedeeld en blijvende betekenis krijgt. Waar de bladzijden van dat verhaal verbinding brengen en waar ruimte is voor het unieke en complexe rouwen van iedereen die hun geliefde moet loslaten. Dat een fundament biedt voor het missen en het houden van, en waardoor je kan doen wat echt nodig is: afscheid nemen.

Website:

Klant:

Jasper Rudolf Martens

testimonials.

Mijn verhaal, mijn bedrijf Sir Jamian een website geven waarin ik mijn eigen ideeën kan etaleren en mezelf echt kan neerzetten in de complexe markt van de uitvaartwereld. Op zoek naar een website waarin de foto’s, het logo en de teksten zorgen voor een kneitersterke visuele persoonlijkheid. Samen met nabestaanden en vrienden ontstond Sir Jamian, de juiste versterker en opvolger van Saltare. Ik was op zoek naar iemand die van begin tot eind aan mijn zijde zou staan in deze ontdekkingstocht en de vertaalslag naar het webdesign. En daar was Uitdekoker.nl. Daar was Sjoerd. Je hebt het doorstaan met mij. Wilde ideeën, mijn hoofd die niet stilstond en een drang naar perfectie. Ook schoof ik nog even strakke deadline in je schoot. Maar niets was je te gek. In de laatste dagen voor de lancering waren er tal van contactmomenten en je gaf me enorme rust en vertrouwen naar een topresultaat. Ik kon je appen, bellen en mailen. Het hele proces ging laagdrempelig en je was ontzettend betrokken. Jouw liefde voor design was aan alle kanten merkbaar en je hebt laten zien hoe je op een nuchtere en liefdevolle manier een waanzinnig professionele website kunt neerzetten. En waarom ik jou altijd zal aanbevelen in mijn eigen netwerk? Omdat je vanuit je hart ondernemers wilt helpt om een succesvolle online indruk neer te zetten op een manier waarin je echt samen aan succes kunt werken.  Sjoerd, je hebt me echt een cadeau gegeven door zo’n prachtige website neer te zetten. En voorlopig ben je niet van me af, want met trots zal Sirjamian.nl door jou onderhouden blijven worden. Ik hoop dat je nog heel veel ondernemers mag helpen om hun bedrijf een boost te geven. 

Jasper Rudolf Martens