Skip to content

Website redesign.

Weer actueel op gebied van design, techniek en content.

Website redesign.

Weer actueel op gebied van design, techniek en content

website redesign.

Veel websites zijn na verloop van tijd toe aan een redesign. De eisen die bezoekers, zoekmachines en internetbrowsers vandaag de dag stellen zijn anders dan die van een paar jaar geleden. De gebruiksvriendelijkheid, snelheid, content en lay-out van je website kunnen waarschijnlijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Ook de mobielvriendelijkheid van je website is van groot belang. Het aantal mobiele zoekopdrachten ligt namelijk allang geruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dit verschil zal de komende jaren alleen maar groter worden.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Grote kans dat je antwoord ‘ja’ is als jouw website al een paar jaar meegaat. Dan is kiezen voor een redesign een heel goed idee. Wil je meer weten?

wat houdt een redesign precies in?

Bij een redesign bouwen wij jouw bestaande website om naar een website in Wordpress, een zeer hanteerbaar en veelgebruikt content management systeem (CMS). Hierbij bekijken wij ook of de huidige huisstijl nog voldoet en komen met een verbetervoorstel. Denk hierbij aan de lettertype keuze, kleuren, foto’s en de layout. Tevens kan er een SEO check worden gedaan om te bepalen in hoeverre de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en of jouw website de juiste doelgroep aanspreekt.  

Uitdekoker.nl transformeert jouw website zodat deze op grafisch en technisch gebied weer helemaal actueel is.