Skip to content

Webshop laten maken.

Een webshop laten maken voor jouw onderneming die eenvoudig in beheer is?

website laten maken.

Toe aan een nieuwe website? Wij nemen de werkzaamheden uit handen zodat je volledig kan focussen op je eigen business.

toe aan een nieuwe webshop?

Wil jij een webshop laten maken voor jou bedrijf? Of heb je al een webshop maar zoek je een partij die wijzigingen kan aanbrengen? Uitdekoker.nl bouwt Woocommerce webshops voor bedrijven die veel producten aanbieden, ook als je maar één product wilt aanbieden.

Wij hebben ruim 5 jaar ervaring met WordPress & Woocommerce en helpen je graag verder met het opzetten van jouw nieuwe shop.

Gooise matrasjes

Wat kenmerkt een webshop van uitdekoker.

De eerste indruk maak je maar één keer. Wij geven je shop een goede ‘look’ om de online verkoop te stimuleren. Zodat jij je herkenbaar professioneel en onderscheidend op de markt kan positioneren. Van A tot Z geregeld.

Woocommerce

Wij werken volledig met wordpress als CMS. Binnen wordpress gebruiken wij de Woocommerce extensie om jouw bestellingen en voorraad inzichtelijk te maken.

Persoonlijk contact

Wij worden door onze klanten gekenmerkt als strategisch partner en niet zozeer als leverancier. Wij werken nauw samen met onze klanten. Jouw online succes is ons bestaansrecht.

Alle betaalmethodes

Laat klanten gemakkelijk hun favoriete betaalmethodes kiezen. Ideal, apple Pay, Creditcard, afterpay of paypal? Kies je eigen payment gateway provider, bijvoorbeeld Mollie.

Uniek ontwerp

Uitdekoker heeft ervaren webbouwers en vormgevers in dienst die met jouw de stijl en de vormgeving bepalen van jouw nieuwe webshop.

Bestellingen

Met het dashboard houd je eenvoudig je bestellingen en omzet inzichtelijk.

Eenvoudig producten toevoegen

Met je eigen login kun je in de backend van de webshop zelf eenvoudig producten aanmaken, categorieën selecteren, tarieven opvoeren en verzendkosten instellen. Heb je al een bestaande lijst met veel producten? Dan kunnen wij deze importeren met een excel bestand.